Kezeléseink

Minőségbiztosítás

Az elmúlt 20 év tapasztalata, pácienseink igénye és visszajelzései, a folyamatos fejlesztések valamint az a szándék, hogy ellátásainkat mind jobbá és jobbá tegyük, vezettek oda, hogy mára belső minőségbiztosítási és kezelési rendszerrel végezzük az ellátásainkat.

 

Evidence-based minősítés

Minőségbiztosítási rendszerünk egyik legfontosabb eleme az ún. evidence-based minősítés. Ez azt jelenti, hogy rendelőnkben csak olyan anyagokat, technológiákat és ellátási módszereket alkalmazunk, amelyekről nagy számú tudományos vizsgálat és más klinikák valamint a saját 20 éves tapasztalatunk bebizonyította: sikeresek. Ez azért fontos, mert az állandó, magas minőség biztosításának legfontosabb eleme a megismételhetőség. Hiszen melyik pácienst érdekli, hogy a szomszédjának vagy barátnőjének milyen szép lett a mosolyátalakítása, ha az övé nem. Az evidence-based mosolytervezés és átalakítás éppen ebben segít bennünket. Abban, hogy legkülönbözőbb eseteket meghatározott kezelési lépések szerint úgy tudjuk alakítani, hogy a végeredmény mindig kiváló legyen.

 

Egy orvos-egy páciens

Az állandó magas minőség fenntarthatósága szempontjából ugyancsak fontos a rendelőnkben kialakított egy orvos-egy páciens kapcsolat. Mivel a mosolytervezés és átalakítás gyakran összetett ellátást igényel, vannak helyek, ahol ezt úgy oldják meg, hogy az egyes szakterületeket más-más végzi. Van, aki a gyökértömést, más a fogbeültetést és van, aki a fogpótlást készíti. Nem beszélve arról, ha még ínyplasztikára is szükség van. Ez azonban nem mindig célravezető. A hozzánk ellátogató és máshol ilyet megtapasztalt páciensek véleményét összefoglalva: sok bába közt elvész a gyermek. Nálunk ez nem így van. Ahogy egy baleseti sebésztől is elvárható, hogy ne csak térdet, de bokát, vállat és kart is tudjon operálni, úgy egy mosolytervezéssel és átalakítással foglalkozó szakember esetében is lehetséges, hogy az összes felmerülő problémára magas szintű megoldást tudjon kínálni. Ezért rendelőnkben minden pácienst a kezelés elejétől a végéig egyetlen orvos lát el. A mosolytervezéstől az átalakításig, az ínyplasztikától a fogbeültetésig mindent egy helyen. Így a kezelés teljes egésze ugyanazon orvos által átlátható, aki nem csak az egyes részek ellátására szakosodott, hanem az egész ellátás összes lépését magas szinten ellátni képes. Ha az ilyen ellátást egy zeneműhöz hasonlítanánk, olyan lenne, mintha a karmester és a zenekar ugyanaz lenne. Az egyik mindig tudja, hogy miért és mit kell tennie ahhoz a másiknak, hogy egy hamis dallam se legyen és a közönség megelégedve távozzon az előadás után. Nekünk is ugyanez a célunk. Az, hogy pácienseink elégedettek legyenek és sikerüljön mosolyt varázsolni az arcukra.

 

Mosolytervezési és átalakítási protokoll

A minőségbiztosításunk harmadik pillére a speciálisan mosolytervezésre és átalakításra kialakított kezelési protokoll. Ehhez a digitális és analóg módszerek előnyeit, azok hátrányai nélkül elegyítettük. Felhasználva a legmodernebb észak amerikai és német esztétikai fogászati ajánlásokat, kiegészítve saját, ezen a területen szerzett 20 éves tapasztalatunkkal. Az eredmény egy olyan kezelési eljárás, ahol a páciens, még mielőtt bármi történne, teljes képet alkothat a kezelés várható eredményéről, annak minden lépéséről. Ráadásul az ellátás során bármikor, még mielőtt a végleges megoldás elkészülne, lehetőség van, hogy igény szerint változtassunk az ellátás kinézetén. Az így elkészített mosolyátalakításainkat mindenki a saját szemével megítélheti: a képek a Galériában találhatóak.