Fog implantátum • fogbeültetés

A ma legkorszerűbbnek számító fogpótlás a fogimplantátum, amire korona, rögzített és kivehető fogpótlás egyaránt készíteni. A fogimplantátum az állcsontban rögzül, az ellátás, amivel behelyezzük a fogbeültetés vagy fogimplantáció. Rendelőnkben jelenleg két típusát használjuk. Mindkettő svájci. A Straumann a világelső fogimplantátum gyártó terméke, ehhez méltó minőséggel és háttérrel. Számos típusa létezik, hogy minden igénynek és fogpótlásnak megfelelőt találhassunk. Az azonnali, akár a fog eltávolításával egyidőben történő fogbeültetéstől, a késleltetett fogimplantáción át az akár azonnal terhelehető fogimplantátumokig. Mindent és mindezt élettartam garanciával, több mint 40 (!) éve.

A másik svájci fogimplantátum az SGS Dental, ami ár-érték arányban verhetetlen. Mindent tud, amit a Straumann-on kívül bárki. Noha szűkebb palettával, de ugyancsak élettartam garanciával kínáljuk.

Bővebb információért kérjük keressen minket, szájvizsgálat után személyre szabott ajánlatunkkal szívesen állunk a rendelkezésére:

Telefon: +36 76 321477
Email: dentalux@dentalux.hu
Facebook: Dent-A-Lux Fogászat
Instagram: dent_a_lux

 


FOGIMPLANTÁTUM • FOGBEÜLTETÉS, CSONTPÓTLÁS ELLÁTÁSAINK KÖZÜL A GALÉRIÁNKBAN MUTATUNK BE NÉHÁNYAT: