Lépésről lépésre

Mosolyklinika

A páciensről fotósorozatot és a fogakról mintákat készítünk. Ezek elemzése után megtervezzük az új mosolyt, a fogak helyzetét, formáját és az ezzel harmonizáló ínyszélt. Erről látványtervet készítünk, aminek a részleteiről a pácienssel egyeztetünk.

Mosolyklinika

Az elkészített és jóváhagyott látványterv alapján megtervezzük a kezelést. A pácienst részletesen tájékoztatjuk. Arról, hogy mivel javasoljuk ellátni és milyen lépésekből áll a kezelése, ez várhatóan mennyi időt vesz igénybe és milyen költségekkel jár.

Mosolyklinika

Az ellátást a jóváhagyott kezelési terv szerint elkészítjük. Ezt azonban bámikor -a pácienssel egyeztetve- az optimális esztétikum elérése céljából módosíthatjuk. Mivel az általunk alkalmazott eljárás ezt lehetővé teszi. Addig, amíg a végleges megoldás elkészül, ideiglenes koronákkal, foghéjakkal védjük a fogakat és biztosítjuk, hogy érzékeny, esztétikailag hátrányos, félkész állapotban levő fogakkal ne kelljen pácienseinknek lennie.

Mosolyklinika

A kezelés befejezése a megoldás átadása, szájba helyezése. A felpróbált és orvos-szakmailag kifogástalan koronákat, héjakat a páciensnek megmutatjuk és a jóváhagyásával a gyártó cég ajánlása szerint rögzítjük. A mosolyátalakításról a későbbi ellenőrzésekhez fotósorozatot készítünk.

Mosolyklinika

Rendelőnkben az orvos-beteg kapcsolat a mosolyátalakítással nem ér véget. A szájba helyezett megoldásokat időről-időre ellenőrizzük és pácienseinket hasznos tanácsokkal látjuk el. Annak érdekében, hogy új mosolyuk ne csak szép, da tartós is legyen.