Áraink

Az ellátás ára mindig fogas kérdés. Ha túl magas, hiába a tudás, nem lesz kinek előadni. Ha túl alacsony, az eszköz-, anyag- és időráfordítást nem tudja fedezni, ami szükségszerű minőségromláshoz vezet. Ezért az ellátás előtt nem csak annak menetéről, de a várható költségekről pácienseinket részletesen tájékoztatjuk. Áraink letölthető formában a lap alján találhatóak. Ezek csupán tájékoztató jellegűek, amiket a következő szempontok befolyásolhatnak.

Az első konzultáció ára 7.000,- Ft, melyet a konzultációt követő 30. nap előtt elkezdett kezelések árából levonunk.

 

Minőség

Kezeléseinkkor arra törekszünk, hogy pácienseink elérhető áron ugyanolyan minőségű ellátásban részesüljenek, mint Európa vagy a tengerentúl vezető klinikáin. Nem árt azonban tudni, hogy Németországban a frontfogak ellátására szolgáló jelenlegi csúcsmegoldásnak számító LiSi préskerámia korona fogtechnikai díja akár 300,- Euro (95.000,- Ft), a fogorvosnál fizetendő összeg pedig 1.000-1.500,- Euro (315.000-472.500,- Ft) is lehet. Bár mi nem ott élünk és az itthoni fizetések elmaradnak az ottaniaktól, ahhoz, hogy ugyanazt a minőséget tudjuk kínálni, ugyanonnan és ugyanazokat az anyagokat, technológiákat kell használjuk. Így itthoni rendelői árnak a német fogtechnikai díjnál is olcsóbbat elvárni nem reális, mert ahhoz már a szükséges anyagot és technológiát kellene kispórolni. Így azonban csupán olcsó másolatot lehet készíteni, ami az eredeti minőségétől elmarad. Se nem olyan szép, se nem tartós. Mi ilyet nem készítünk, mivel a pácienseinket az eredeti minőségétől elmaradó olcsó másolatokkal becsapni nem kívánjuk. Ugyanakkor árainkat úgy alakítottuk, hogy azon a határon belül, ami még minőség különbséget nem eredményez, igény és pénztárca szerint lehessen találni megoldást.

 

Egyéni igények

Amint minden száj és igény más és más, úgy ellátásaink is egyediek. Ez azt jelenti, hogy legyen szó akár egy foghéjról vagy koronáról, van akinél a tökéletes eredményhez többet kell tenni -eszközben, anyagban, időben ráfordítani- mint másnál. Ennek indokoltsága orvosszakmai, költségre gyakorolt hatása pedig egyedileg egyeztetett.

 

Garancia

Végül, de nem utolsó sorban: adó. A mai napig találkozom a kérdéssel, hogy lehet-e számla nélkül. Rendelőnkben csak a legjobb minőségű anyagok, eszközök és technológiák kerülnek felhasználásra. Ezek regisztrált forrásból származnak, minőségük szavatolt. Ahhoz, hogy a nálunk elvégzett beavatkozások is hasonlóak lehessenek és az ellátások minősége biztosítva legyen, mindazt, ahogy és amit felhasználunk, regisztrálni szükséges. Ezt hívják minőségbiztosításnak. Ennek egyik eszköze a számla. Ezért áraink bruttó, számlával és garanciával értendőek.

 
Letölthető árlista

Hamarosan!