Rólunk írták

Kolozsváriné Oldal Henriette, Kecskemét


"Kedves Melinda és Tamás! Köszönöm nektek a remek munkátokat! Nagyon szép lett a fogam! Igazi profi munka! Mint mindig! Már tíz éve vagyok hűséges hozzátok, és még soha nem okoztatok nekem csalódást. Ezért szeretem a Dent-A-Luxot Kecskeméten! És bátran merem ajánlani mindenkinek!"

Zsírosné Mráz Mária, Dabas


"A Dent-A-Lux fogászat egy olyan hely, ahol az általános fogorvoslásról kialakult, negatív sztereotípiám teljesen átértékelődött. Úgy vélem, jókor érkeztem jó helyre! A kiváló szakértelemmel bíró, tapasztalt orvos, a nagyon kedves asszisztens, a rendelő high-tech tehnológiája és saját tapasztalataim meggyőztek arról, hogy esztétikai fogászat, és az a bizonyos hollywoodi mosoly, létezik!"

Varga László, Magyarország


"Én is szeretnék csatlakozni az előttem értékelőkhöz. A Dent-A-Lux szerintem egy fogászati klinikának is megfelel! Az ott dolgozó orvos szakmailag profi, és kitűnő ember. Köszönöm a teamnek a gyors, kitűnő munkát! Aki ide jön, nem fog csalódni!"

Antal Ágota, Magyarország


"Nagyon szépen köszönöm! Profi és gyors munka. Megbízható, kedves mind az orvos, mind az asszisztense!"

Katona Erika, Kecskemét


"Nagyon elégedett vagyok minden téren! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha fogorvos, csakis ide! Nagyon köszönöm!"

Veszelovszki József, Kecskemét


"Frontfogaim ellátására kerestem rendelőt, ahol minőséget kapok a pénzemért. Mivel maximalista vagyok és kényes a fogaimra, sokáig keresgéltem amíg végül ismerőseim ajánlására felkerestem a fogászatot. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Maximális precizitás és hozzáértés, kedves, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom a rendelőt!"

Szűcs Réka, Kecskemét


"Nyáron lesz az esküvőm, nem kérdés: a mosolyomnak is szépnek kell lenni. Mivel bonyolult kezelésre volt szükség, olyan specialistát akartam, aki a mosolytervezés, fogbeültetés és csontpótlás területén egyaránt járatos. Ezért választottam Dr. Kőhalmi Tamást. Nem csalódtam. Precíz, profi és türelmes. Az új fogaimmal pedig régi álmom vált valóra. Köszönöm! Jó szívvel ajánlom másoknak is."

Írjon véleményt!

Nem adjuk ki!
Megadott adatait kizárólag véleményének rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!
A csillaggal(*) jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!