Letört fog ellátása -másképp!

Kecskemét új fogorvosi szolgáltatása a kecskeméti Mosolyklinika fogászat: a Dent-A-Lux Fogászat Kecskemét legmodernebb esztétikai fogászattal foglalkozó szolgáltatása. Több, mint 25 év ezen a területen szerzett tapasztalatát a legmodernebb fogorvosi ellátásokkal ötvöztük: legyen az a legmodernebb tömés, fogpótlás, fogbeültetés vagy fogimplantátum behelyezés, csontpótlás vagy ínyplasztika. Nálunk mindent egy helyen megtalál, ami fog-esztétika. Tartós minőséget kínálunk akár örökélet garanciával!  Ha nekünk nem hiszi, a szemének elhiszi: https://mosolyklinika.hu/mosolygaleria .

Előfordul azonban, hogy a bizalomhoz és a páciens arcára mosolyt csalni a legmodernebb tömés-technika segít. lyen volt a képen látható esetünk. Kedves páciens, aki letörte a fogát. Az ilyen nagy mértékben sérült fogaknak az ellátása, ha biztosan nem szeretnénk, hogy újból és esetleg még jobban letörjön: a fog kiegészítése, lecsiszolása és koronával* történő ellátása. Legalábbis így volt ez eddig… Az általunk alkalmazott módszerrel ugyanis lehetséges a fogat esztétikailag kifogástalanul és úgy kiegészíteni, hogy az a sérítő erőkkel szemben ellenálló legyen. Ne kelljen lecsiszolni és koronázni. Az eredmény a képen látható. További jó hír, hogy mindez egy korona árának a feléből kihozható… 

*.: A korona a fogat beborító fog formájú ”kupak”. Olyankor van rá szükség, amikor az eredeti fogállomány annyira elpusztult és/vagy meggyengült, hogy rágásra, harapásra nem alkalmas.